torsdag 30 juni 2011

Vi skålar för semestertider!

Äntligen semester. Nu blir det att varva ner och njuta av ledigheten i några dagar, sedan får man ta tag i de saker här hemma som inte har blivit gjorda. Skall också försöka att lösa korsord, läsa och lyssna på musik så mycket det går. Vi höjer glaset "SKÅL".

söndag 26 juni 2011

Redan igång och tjuvtränar.

Hurra! Nu har man klarat av en termin, fast jag fick lite bakläxa på textilen totalt. Därför är jag redan igång och har uppdaterat mig på virkningen. I dessa skolavslutningstider och kalas passar det väl att göra en prinsesstårta med ros. Jag blev helnöjd så nu skall jag fortsätta på "mat och efterrätts temat".

fredag 24 juni 2011

Midsommar.

Nu är det midsommar! Sillen är intagen, så också snapsen. En väldig lugn och stilla kväll med lite kortspel på schemat och några jägermaistrar. En kväll att fundera och klura på.

fredag 17 juni 2011

Jobbar på i skolan.

Tiden flyger iväg, och snart är det semester. Man pinnar på i skolan och är involverad i den nya organisationen som man inte har varit förut. Jag har inte skapat något efter skolan (håller på med virkning, prinsesstårta) utom när jag fick en förfrågan om jag kunde göra en mugghållare för ca 25 st muggar till en klass. Det var roligt att vara igång igen och skapa för andra. Slöjd är härligt. God sommar till alla.

söndag 5 juni 2011

3 st limerickar publicerade i denna bok.

Nu har jag med många andra fått limerickar publicerade i denna bok "Limerickmästare 2011", vill man läsa kan man gå in på min facebookgrupp "Limerickar", eller beställa boken.

Till havs!





I dag söndag blev vi medbjudna på en segeltur på havet runt Stenungsund med omnejd. Det var våra kära vänner Mats och Susanna Wilhelmson som var våra segelguider. Solen lös gött på himlavalvet och vindarna förde oss på en tur runt Lilla Brattön och tillbaka. Det hela avslutades med en förtjusande god lunch och kaffe i båten vid bryggan. Tack!

torsdag 2 juni 2011

Redovisning och klar för terminen.


Nu har jag redovisat mina saker som ingick i dels min inviduella 10 p kurs och de obligatoriska saker som skulle göras i svarvning och skåpet. Det gick väldigt bra och alla var nöjda, nu väntar 4 veckors arbete och sedan 5 veckor semester. Ha en go sommar alla vänner hälsar S.N.O